Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Kati bags, TájGazda

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több tucatot is rejthet a szekrénye. Bárki bármit mondhat, mi nők szeretjük a táskákat. Egyesek a visszafogottabbat, mások a merészebbet. Gyűjtésüket nem lehet elég korán elkezdeni.

Már a két éves kislányaimnak is van. Az egyes darabok megválasztásánál figyelünk arra, hogy különleges, izgalmas fazonú legyen és legfőképp igazodjon személyiségünkhöz, hogy szívesen viseljük. A Katibags táskák sok más tulajdonság mellett ezeket is magukban hordozzák.

Nagy Kati rögös utat járt be, mire eldöntötte, hogy saját vállalkozást indít. Fiával, Tiborral egy összekovácsolt csapatként működnek együtt. Az édesanya ötletel, tervez, szab, varr. Tibor végzi a vállalkozás üzleti vezetését és ahol teheti segíti édesanyját. Kati ereiben mindig megvolt az alkotás iránt vágy, hiszen felmenői között több iparművész is volt. Bőrdíszművesként sok éven át bőrből készített táskákat, de miután a hazai bőrgyártás csődbe ment; váltania kellett. Kisebb kitérő után úgy döntött, hogy szakmai tudását kamatoztatva újból táskákat fog készíteni, de ezúttal textil anyagokból. Miért a textil mellett döntött? Mert lenyűgözte őt az anyag könnyedsége, lágysága, különlegessége, a színek, minták változatossága.

Kati gondolataiban mindig motoszkál valami új. A tervezés során csak saját fantáziája szab határt, teljesen a maga ura, nincsenek korlátok, megkötések.  Egy-egy darab elkészüléséig akár tíz-tizenöt próbadarabot is megvarr, mire azt megfelelőnek találja. Minden egyeses táskát maga készít, a gombokat, a zipzárt, a csatokat és egyéb kiegészítőket is saját kezeivel helyezi fel. Fontosnak tartja az egyediséget, melyet az anyagválasztékkal és a modelljeikkel ér el.
Az egyes fazonok tervezésére csak téli időszakban jut lehetősége. – meséli Kati. Ilyenkor csak varr és varr, tökéletesíti a modellt. Teljesen belemerül az alkotásba. Sokszor előfordul vele, hogyha elkészül egy darabbal, akkor leteszi maga elé az asztalra és hosszú percekig csak gyönyörködik a tökéletesre varrt táskában. Boldogság érzése fogja el, hogy ismét egy olyan alkotás kerül ki kezei közül, amely viselése sokaknak fog örömet okozni. Orsi, Mimi, Borsika, Sári, Emma, Meli, Zsuzsi, Panna, az egyes modellek nevei. Mind olyan személyről kapta a nevét, aki közel áll Katihoz. Legyen az egy szeretet barát, vagy szomszédasszony. http://www.katibags.hu/bemutatkozas, https://www.facebook.com/Katibags/?fref=ts

A Katibags termékek népszerűek, hölgyek, asszonyok, kismamák, tinik kedvelt márkája. Ugyanis a táskák készítésénél nem csak az aktuális divat színeit, mintáit tartják szem előtt, hanem a praktikusságot is. A tervezésnél mindig figyelembe veszik vevőik kéréseit. Pl. legyenek a táskán külső zsebek, vagy kialakítása olyan legyen, hogy viselés közben mindkét kéz szabad maradhasson. Többek között ezek a vonások teszik szerethetővé Kati táskáit viselői körében.

Katiék fontosnak tartják, hogy termékeik mindenki számára megfizethető és elérhető legyen. Minőségi magyar alapanyagot használnak. A vásárlók visszajelzései alapján táskáik jó minőségű anyagból készülnek, ezáltal strapabíróak, jól viselik a mindennapos viseletet. A színek, anyagok választéka számtalan variációra ad lehetőséget, így elkerülhető a „tucattáskák” gyártása. A hölgyek egyedi, nőies táskákhoz juthatnak hozzá. Kati táskái nem csak a hazai vásárokon arat nagy sikereket, hanem külföldi expokon is. A világ több országába is eljutottak már.

 • image

  Dobja fel a lángosost a térképre!

  Legyen tél vagy nyár, az év bármely időszakában a piacok környékén járva már messziről érzeni a levegőben a lángos illatát.


  image

  A fiatalos erőnlét elixírje

  Emlékszem mennyire viccesnek tartottuk gyerekkorunkban, amikor evés után a mákdarabok megragadtak a fogaink között...


  image

  A rejtélyes fehér mák

  Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a kék mákról és számos pozitív hatásairól (A fiatalos erőnlét elixírje). A hozzászólások között olvastam a fehér mák említését.


  image

  Szappanok alkotta csokrok

  Oázis: az értelmező kéziszótár felütésekor az alábbi meghatározást olvashatjuk ezzel kapcsolatban. Ez egy növényekkel és állatokkal körülvett vizes élőhely a forró sivatagban,

Ajánlott cikkek

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több...
Bolyhosság, puhaság, gomb orr, igéző...
Kertészeiről, állattenyésztőiről és...