Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Bréda Enikő, Ebdesign

Bréda Enikő jelenleg a Pozsonyi Színház és Film-művészeti Egyetem végzős hallgatója, Báb és díszlettervezői szakon, emellett az Ebdesign megalkotója.

A Galántai járásbeli Nagymácsédról származik, többlaki életet folytat, állandó mozgásban van. „2013-ban születtek meg az első EB üveglencsés ékszerek, saját és mások boldogságára, majd szépen lassan bővült a készlet vászontáskákkal, hátizsákokkal, ballagótarisznyákkal, apró csokikkal, füzetkékkel, könyvjelzőkkel és egyébb dizájn termékekkel. Minden termék egyedi kivitelezést hordoz magában, így elkészítéskor saját kis lelket kap. Egyedi kéréseket is vállaltam az elmúlt években. Volt már rá példa, hogy gyerekrajz alapján keltettem életre rajzolt lényeket vagy épp ékszerbe foglaltam őket. Extrém jelmezeket és egyedi mintákkal díszített ékszereket is készítettem külön kérésre. Próbálkozásaim során fejlesztettem ki a technikai hátteret, többfajta ragasztót és alkatrészt is kipróbáltam, így már tudom, hogy melyikben bízhatom meg.”
Enikő a termékeken egyedül dolgozik otthon. Van egy nagy műhelye, ahol mindenfajta hobbija helyet és teret kap. Viszont az EBdesign vizualitásán több kreatív ismerősével is együttműködik. A fejlesztés és a tervezés napi szintű kihívás, fontos a folyamatos újítás. Az ékszerek közt mindenki talál kedvére valót, az Ebdesign sokoldalúsága lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a számára kedvező dizájntárgyat.
Arra a kérdésre, hogy hol és hogyan juthatunk hozzá termékeihez, Enikő az alábbi választ adta: „Az Ebdesign facebook oldalán vagyok megtalálható, de egyre több kreatív és kézműves vásáron mutatom be az EB-t. Évszakonként kijön egy online katalógusom is, ami a következő évszakra tervezett termékeket összegzi. Minden fontos, új információt az EBdesign facebook oldalán osztok meg.

www.facebook.com/EBekszer

 • image

  Dobja fel a lángosost a térképre!

  Legyen tél vagy nyár, az év bármely időszakában a piacok környékén járva már messziről érzeni a levegőben a lángos illatát.


  image

  A fiatalos erőnlét elixírje

  Emlékszem mennyire viccesnek tartottuk gyerekkorunkban, amikor evés után a mákdarabok megragadtak a fogaink között...


  image

  A rejtélyes fehér mák

  Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a kék mákról és számos pozitív hatásairól (A fiatalos erőnlét elixírje). A hozzászólások között olvastam a fehér mák említését.


  image

  Szappanok alkotta csokrok

  Oázis: az értelmező kéziszótár felütésekor az alábbi meghatározást olvashatjuk ezzel kapcsolatban. Ez egy növényekkel és állatokkal körülvett vizes élőhely a forró sivatagban,

Ajánlott cikkek

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több...
Bolyhosság, puhaság, gomb orr, igéző...
Kertészeiről, állattenyésztőiről és...