Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Handmade by Eva, TájGazda

Elképzelt valami különlegeset, amit szívesen látna viszont egy poháron, gyertyán, dobozon vagy bármilyen üvegfelületen? Ha a válasza igen, akkor Önnek Horváth Hollósi Évát ajánlom.

Éva körülbelül három éve készít különböző ajándéktárgyakat, emellett nagyon szívesen – és rendkívül ügyesen – fest.
A felvidéki Dunaszerdahelyen lévő lakásukban dolgozik, alkotásai az Internet segítségével találnak gazdára. Egyelőre, hiszen tervben van egy kis ajándéküzlet, ahol Éva a saját termékeit szeretné árusítani. „Ezek az alkotások nem dísztárgyak, hanem használati tárgyak. Amikor a pohárból az ajándékozott iszik, mosolyra húzódik a szája.” Kell ennél nagyobb elismerés?
Ahogy az már lenni szokott, a tehetség ez esetben is utat tört magának. Éva autodidakta módon fejlesztette magát az Interneten található cikkek, videók alapján. Majd szép lassan elkészültek az első alkotásai. Először csak a család számára, kérésére készített ajándéktárgyakat, később jöttek az ismerősök, majd ismeretlenek felkérései, amiknek ő nagyon szívesen eleget tett és tesz a mai napig. Ahogy ő mondja: „Boldog ember vagyok, hiszen a foglalkozásom egyben a hobbim is. Szeretem látni az arcokon azt a bizonyos elégedett mosolyt, amely arról árulkodik, igen, ezt akartam. Szeretem az arról szóló visszajelzéseket, hogy a megajándékozott ember örült – szeretem magát a tudatot, hogy a munkám bárkinek is örömöt okoz.” Reméljük, hogy Éva alkotásai még nagyon sok embert fognak boldoggá tenni. Ehhez kívánunk neki sok sikert.
Érdeklődés esetén szívesen ajánlom figyelmükbe az alábbi linket:

www.facebook.com/HanmadebyEva

 • image

  Dobja fel a lángosost a térképre!

  Legyen tél vagy nyár, az év bármely időszakában a piacok környékén járva már messziről érzeni a levegőben a lángos illatát.


  image

  A fiatalos erőnlét elixírje

  Emlékszem mennyire viccesnek tartottuk gyerekkorunkban, amikor evés után a mákdarabok megragadtak a fogaink között...


  image

  A rejtélyes fehér mák

  Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a kék mákról és számos pozitív hatásairól (A fiatalos erőnlét elixírje). A hozzászólások között olvastam a fehér mák említését.


  image

  Szappanok alkotta csokrok

  Oázis: az értelmező kéziszótár felütésekor az alábbi meghatározást olvashatjuk ezzel kapcsolatban. Ez egy növényekkel és állatokkal körülvett vizes élőhely a forró sivatagban,

Ajánlott cikkek

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több...
Bolyhosság, puhaság, gomb orr, igéző...
Kertészeiről, állattenyésztőiről és...